Voorhout – Vrijdag 14 april is de Reuzenbol ‘Blij in de Bollenstreek’ onthuld bij Have Fun Events in Voorhout.

Net als bloembollenvelden is de Reuzenbol ‘Blij in de Bollenstreek’ verdeeld in vrolijk gekleurde vlakken. Kleuren kunnen namelijk zowel emoties weergeven, als beïnvloeden. Het doel van deze Reuzenbol, geschilderd door Alida van Leeuwen, is te “verblijden en verwonderen”.

Deze Reuzenbol is geadopteerd door het bedrijf Compagnon uit Zoetermeer. Directeur Hetty Moll is een gepassioneerd verzamelaar van tulpen en voor haar was de tulp het ideale logo voor Compagnon. Waar je ook bent in het bedrijf; in alle vier kantoren én op de website, je ziet de tulp overal. Niet meer dan logisch, dat zij dan ook een Reuzenbol wilden adopteren. Hetty Moll: “Voor Compagnon is de tulp het symbool voor groei. Groei van mensen en organisaties. Wij adopteren een Reuzenbol omdat we dit een prachtig project vinden van de Gildemeesters. Zo wordt de Bollenstreek nog mooier!”

Omdat Zoetermeer niet langs de fietsroute ligt, is er een geschikte plek voor de bol gevonden bij Have Fun Events in Voorhout. De bol werd daar onthuld door burgemeester Carla Breuer, Hetty Moll samen met Rik Kentie (eigenaar van Have Fun Events)

v.l.n.r. Alida van Leeuwen, Rik Kentie, burg. Carla Breuer, Hetty Moll.