Thema Reuzenbol – Color my day – Tulips

De tulp staat voor Ineke Huijerman voor feest, de kelk lijkt op een glas waar je uit kunt drinken of op een ballon. Zij houdt vooral van kleur en heeft de kleuren laten spreken. Elke tulp is uniek en er is er niet een hetzelfde. Zij heeft met mixed media gewerkt om het organische ervan weer te geven en de tulpen in abstract zo uitgewerkt dat elke tulp een kunstwerkje op zich is geworden. Ook staat de tulp voor haar symbool voor een nieuw begin, een nieuw seizoen en nieuw leven. Zoals de zon op de tulpenbollen schijnt die op het land staan, zo heeft zij de zon proberen te vangen op deze bol.

Reuzenbol 'Color my day - Tulips' - Ineke Huijerman
Reuzenbol 'Color my day - Tulips' - Ineke Huijerman
Reuzenbol 'Color my day - Tulips' - Ineke Huijerman
Reuzenbol 'Color my day - Tulips' - Ineke Huijerman

Kunstenaar – Ineke Huijerman

Ineke is geboren in Haarlem en later naar De Zilk verhuisd. Zij heeft de opleiding voltooid in 2014 aan de Kunstacademie Haarlem-Leiden. Zij maakt zowel figuratief als abstract werk met een eigen signatuur. Verschillende thema’s waar zij aan werkt, zijn abstracte bloemenschilderijen en botanische tekeningen, abstract werk o.a. droomlandschappen, wandschilderingen, werk in opdracht of portret behoren ook tot de mogelijkheid. Ze is niet in één vakje te plaatsen. Met steeds weer iets nieuws wil zij blijven verrassen en laten ontdekken.

Meer van haar werk: www.ineke-huijerman.nl

Geadopteerd door

Deze Reuzenbol is nog niet geadopteerd

Locatie

Deze Reuzenbol stond bij Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest, maar is daar weggehaald en zal een nieuwe locatie krijgen in Oegstgeest.