Lisse – Donderdag 26 januari is de Reuzenbol ‘Spring spectacular’ onthuld bij Vegro verpleegartikelen in Lisse. Met deze onthulling staan er nu 45 Reuzenbollen in de Bollenstreek.

Vegro is dé leverancier in hulpmiddelen en heeft zorgwinkels door heel Nederland, waarin ze een ruim aanbod aan hulpmiddelen aanbieden. Ze werken samen met thuiszorgorganisaties en zorgprofessionals, maar ook de particulier kan hier terecht om hulpmiddelen te huren, lenen of kopen. De Reuzenbol werd onthuld door Frank de Koning (Financieel Directeur Vegro) en Else Reitsma (districtsmanager Vegro regio Noordwest).

Else Reitsma: “Wij zijn blij en trots, dat we een mooie Reuzenbol op ons terrein hebben. Vegro zit al sinds 2005 met haar hoofdvestiging in Lisse en inmiddels voelen we ons thuis in de Bollenstreek. Vanuit Vegro vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de mobiliteit van mensen, samen met andere partijen in de regio en in de zorg. We hebben daarom gekozen voor een kleurrijke reuzenbol waarop de mens, samenzijn en beweging centraal staan. Samen zorgen we ervoor!”

Op de Reuzenbol, geschilderd door Donna Corbani, zie je aan de voorzijde twee figuren vrolijk dansend door de tulpenvelden. Tulpen vliegen door de lucht en landen aan de andere kant van de bol. Hier staat de befaamde Zwarte Tulp in de spotlight. Ook bekent als Queen of the Night, de zwarte tulp is de showgirl van de tulpen familie. Zij is het centrum, met bloemen van waardering aan haar voeten.

v.l.n.r.: Yvonne van Nobelen, Else Reitsma (Vegro), Jan v Vliet, Wil Brouwer (Gildemeesters Bollenstreek), Frank de Koning (Vegro)