Noordwijkerhout – Maandagochtend 15 april is de Reuzenbol ‘New beginnings’ onthuld bij Farmer Gracy in Noordwijkerhout. Dit is de 7e bol in Noordwijkerhout en de 72e bol langs de fietsroute.

De Reuzenbol ‘New beginnings’ is beschilderd door Jan Hogervorst en stelt een bol voor zoals we hem allemaal kennen, voordat hij in de grond gaat. Farmer Gracy heeft deze bol gekozen omdat een tulpenbol staat voor een nieuw begin. Met het nieuwe pand op het bulb trade park in Noordwijkerhout, staat het bedrijf ook voor een nieuw begin.
Bij de Reuzenbol staat een informatiebord met het toepasselijke gedicht: “Tulip bulb—oh, humble start, bringing change with sturdy grace.
Reflecting the beat of nature’s heart, as new beginnings tenderly embrace.”

Jasper van den Berg (Farmer Gracy): “Als kunst- en bollenliefhebbers dragen wij dit project een warm hart toe. Met deze Reuzenbol kunnen we bij ons nieuwe pand een mooie eyecatcher toevoegen aan de omringende tuin. Op deze locatie is het druk met wandelaars en fietsers, in het voorjaar als Keukenhof geopend is en in de zomer als mensen naar het strand gaan. Onderweg kunnen zij dan de Reuzenbol zien staan.”