Thema Reuzenbol – New beginnings

Tulip bulb—oh, humble start,
Bringing change with sturdy grace,
Reflecting the beat of nature’s heart,
As new beginnings tenderly embrace.

Hoe groen is het in uw tuin eigenlijk? Tegenwoordig zijn we niet alleen geïnteresseerd in de kleur van het blad; we zijn ons ook bewust van de noodzaak van duurzaamheid. Scan de link om meer te lezen over hoe Farmer Gracy zijn bijdrage levert aan het wereldwijde streven naar duurzaamheid.

Reuzenbol 'New beginnings' - Jan Hogervorst
Reuzenbol 'New beginnings' - Jan Hogervorst
Reuzenbol 'New beginnings' - Jan Hogervorst
Reuzenbol 'New beginnings' - Jan Hogervorst

Kunstenaar – Jan Hogervorst

Jan Hogervorst woont al zijn hele leven in Lisse. Hij heeft altijd in de Horeca gewerkt en is sinds drie jaar met pensioen. Hierdoor heeft hij meer tijd gekregen om zijn hobby: schilderen en tekenen weer op te pakken. Hij heeft dit al vanaf zijn schooltijd erg leuk gevonden, maar nooit echt tijd gehad om hier wat mee te doen. Schilderen en tekenen is zijn passie en hij doet dit met veel plezier en enthousiasme. Hij schildert eigenlijk alles wat hij leuk vindt en doet dat ook in opdracht.

Geadopteerd door

Deze Reuzenbol is geadopteerd door Farmer Gracy, Noordwijkerhout.

Jasper van den Berg (Farmer Gracy): “Als kunst- en bollenliefhebbers dragen wij dit project een warm hart toe. Met deze Reuzenbol kunnen we bij ons nieuwe pand een mooie eyecatcher toevoegen aan de omringende tuin. Op deze locatie is het druk met wandelaars en fietsers, in het voorjaar als Keukenhof geopend is en in de zomer als mensen naar het strand gaan. Onderweg kunnen zij dan de reuzenbol zien staan.”

Locatie

Deze Reuzenbol is geplaatst voor het gebouw van Farmer Gracy, Bulb Trade park 3, Noordwijkerhout.