Thema Reuzenbol – Flower Power

De kracht van bloemen; Flower Power. De liefde voor bloemen is universeel en van alle tijden. Bloemen staan symbool voor liefde en onschuld. De kracht van een bloem is de expressie van een intens gevoel van geluk. Het mag duidelijk zijn: mensen worden blij van bloemen. Wij hopen op zo’n blij moment bij het zien van deze Reuzenbol.

Reuzenbol 'Flower Power' - Caroline Glas
Reuzenbol 'Flower Power' - Caroline Glas
Reuzenbol 'Flower Power' - Caroline Glas
Reuzenbol 'Flower Power' - Caroline Glas

Kunstenaar – Caroline Glas

Caroline Glas is autodidact, maar al van jongs af aan bezig met haar grote passie schilderen. Ze is opgegroeid in de bollenstreek en inmiddels al jaren woonachtig in Lisse, waar zij woont en werkt in “het Heerenhuis“, waar zij haar atelier en galerie heeft. Door te werken in de Bollenstreek, wordt ze automatisch geïnspireerd door alle kleuren om haar heen, wat dan ook in al haar werken is terug te zien.

Diverse technieken heeft zij zich eigen gemaakt door steeds in verschillende stijlen te werken, maar op dit moment werkt ze vooral met een mixed media van fotografie en schilderkunst, wat resulteert in spannende kleurrijke combinaties. Haar werken zijn inmiddels door liefhebbers uit diverse landen aangekocht, zo is er al op veel plekken in de wereld een stukje Bollenstreek terug te vinden.

Meer van haar werk: www.galeriehetheerenhuis.nl

Caroline Glas

Locatie

Deze bol wordt 17 juni geplaatst in de tuin van 3e Poellaan 97, Lisse.