Thema Reuzenbol – All Seasons

Op deze Reuzenbol staan afbeeldingen van tulpen, narcissen en dahlia’s. Deze specifieke bloemen zijn gekozen om de variatie en schoonheid van de bloemen, die in het voor- en najaar bloeien, te benadrukken. Daarnaast laten ze de schoonheid van de seizoenen zien en vertegenwoordigen ze het planten en oogsten in de bloembollensector.

FBT handelt in bloembollen en is expert op het gebied van agrarische makelaardij. Hun expertise in het bemiddelen tussen kwekers en handelaren van bloembollen komt prachtig tot uiting in deze kleurrijke bol, die groei en bloei toont. De reuzenbol herinnert elke voorbijganger aan de rijke traditie van bloembollen. Hierop kunnen we trots zijn!

Reuzenbol 'All Seasons' - Nicoline Heemskerk
Reuzenbol 'All Seasons' - Nicoline Heemskerk
Reuzenbol 'All Seasons' - Nicoline Heemskerk
Reuzenbol 'All Seasons' - Nicoline Heemskerk

Kunstenaar – Nicoline Heemskerk

Nicoline Heemskerk is geboren in Sassenheim (1967) en woont sinds 1989 in Warmond waar ook haar atelier is op Veerpolder 59. Zij studeerde tekenen/schilderen van 1994 – 1999 aan kunstacademie Wackers in Amsterdam en was tot 2003 fulltime illustrator op ontwerpstudio van Royal Sanders in Leiden. Daarna is Nicoline als zelfstandig kunstschilder/illustrator verder gegaan. Haar werk is kleurrijk en figuratief.

Meer van haar werk: www.nicoline-heemskerk.com

Geadopteerd door

Deze Reuzenbol is geadopteerd door FBT, Hillegom.

Louis van Diest (FBT): “De Reuzenbol ‘All Seasons’ laat de kwaliteit en het vakmanschap van FBT zien. Het is meer dan een kunstwerk; het is een viering van het belang van bloembollen. FBT zet zich in om het hele jaar door elke bloembol of knol een speciale plek in de wereld te geven, zodat overal ter wereld mensen kunnen genieten van de vrolijkheid, die deze bloemen brengen.

Locatie

Deze Reuzenbol is nog niet geplaatst.