Thema Reuzenbol – Color the world – 2

Deze Reuzenbol met de titel: ‘Color the World’, is geschilderd in blauw en geïnspireerd door de kleuren van de Bollenstreek. Over de hele wereld is onze streek bekend vanwege de prachtig gekleurde velden in het voorjaar. Het was dan ook niet meer dan logisch dat de reuzenbol van Caroline een beleving moest zijn van bloemen en heel veel kleur. De bloemen zijn op eigen wijze geschilderd, als een bloemenlint dansend over de bol. Deze Reuzenbol bol staat voor Lente, Kleur, Vrolijkheid, Geluk, maar vooral voor ‘BLIJ’, want dat moet je worden bij het zien van dit kunstwerk!

Reuzenbol 'Color the world -2' - Caroline Glas
Reuzenbol 'Color the world -2' - Caroline Glas
Reuzenbol 'Color the world -2' - Caroline Glas
Reuzenbol 'Color the world -2' - Caroline Glas

Kunstenaar – Caroline Glas

Caroline Glas is autodidact, maar al van jongs af aan bezig met haar grote passie schilderen. Ze is opgegroeid in de bollenstreek en inmiddels al jaren woonachtig in Lisse, waar zij woont en werkt in “het Heerenhuis“, waar zij haar atelier en galerie heeft. Door te werken in de Bollenstreek, wordt ze automatisch geïnspireerd door alle kleuren om haar heen, wat dan ook in al haar werken is terug te zien.

Diverse technieken heeft zij zich eigen gemaakt door steeds in verschillende stijlen te werken, maar op dit moment werkt ze vooral met een mixed media van fotografie en schilderkunst, wat resulteert in spannende kleurrijke combinaties. Haar werken zijn inmiddels door liefhebbers uit diverse landen aangekocht, zo is er al op veel plekken in de wereld een stukje Bollenstreek terug te vinden.

Meer van haar werk: www.galeriehetheerenhuis.nl

Caroline Glas

Geadopteerd door

Van deze Reuzenbol zijn er 2 gemaakt. Deze zijn beide geadopteerd door Green Sparkle, Rijnsburg

Locatie

Deze 2 Reuzenbollen vallen buiten de fietsroute en zijn geplaatst bij:

Royal Lemkes,
Hollandweg 8, 2665 MT Bleiswijk
&
Floréac,
Beerveldse baan 4, 9080 Lochristi, België